BYRÅET

OM

Appell Reklamebyrå

Du som kunde skal være trygg på at du blir sett og hørt. Vår oppgave er å få det beste ut av hvert enkelt prosjekt. Herfra kan vi bygge videre på gode grafiske løsninger og profilbygging.

På denne måten bygges det en klar og gjensidig forståelse og tillit til hvorledes design og uttrykk skal løses. Om ditt oppdrag krever nytenkning eller om vi skal videreføre en allerede eksisterende profil spiller ingen rolle.

Alle typer oppdrag får like stor oppmerksomhet hos oss. Vi deler gjerne våre tanker med deg vedrørende din bedrifts markedskommunikasjon.

Kreativitet100%
Design100%
Service110%
Kvalitet100%

Print

Appell Reklamebyrå as har lang erfaring og bred kompetanse innenfor printbasert markedskommunikasjon – fra idé til ferdig produkt.

Våre løsninger og fremstilling er basert på fleksibilitet og tett samarbeid med deg som kunde. Dyktige underleverandører sikrer høy kvalitet på det ferdige produktet.

Vi leverer: kundeavis, avisannonser, plakater, roll-up, tags, magasiner, kataloger, flyers, visittkort, visuell profil/logoer, profileringsmateriale, klistremerker, internaviser, skilt, bannere osv.

Web

Vår satsning på nett-baserte produkter er tuftet på samme tilnærming som våre øvrige tjenester – et nært samarbeid med våre kunder og at det alltid skal være en veloverveid tanke bak våre løsninger.

Dine kampanjer på nett skal alltid være en del av en helhetlig profil med hensyn til idé, budskap og design.

Vi bygger våre nettsider i Wordpress som gir deg komplett styring over egen nettside. Enkelt å publisere – enkel å vedlikeholde. 

Vi leverer: nettsider, nettannonser, nyhetsbrev, facebookmateriell m.m.

Ofte er tempoet høyt og tidspresset deretter. Allikevel er det viktig at et hvert element i bedriftens markedskommunikasjon er en del av en større helhet. Det er jo detaljene som utgjør helheten, ikke sant?

 

Lars Tveiten

 

Daglig Leder

908 32 308
lars.tveiten@appell.no

 

Wenche Orli Haug

 

Grafisk / Web Designer

32 20 49 00
wenche@appell.no

 

Kjersti Næsmoen

 

Grafisk Designer

32 20 49 00
kjersti@appell.no